tisdag 29 maj 2012

Pappa är livrädd!Författare : Olov Svedelid

Genre : Äventyr, Spänning

Handling : Tvillingarna Johan och Bettan har märkt att han verkar rädd, hna verkar livrädd. De måste få veta varför. Så de bestämmer sig för att hjälpa till. Barnen har ingen aning om vad deras pappa är indragen i.

Betyg : 4/5 Diamanter

Omdöme : Denna boken får 4/5. Jag gillade boken jättemycket, exakt vad jag gillar att läsa. Det som är negativt är att den inte är så lång. Själv föredrar jag när böckerna har runt 200-300 sidor, medans denna bara hade runt 100.

3 kommentarer:

Martin J Sällberg sa...

Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

http://purescience.wikia.com

Deng Weng Andersson sa...

Ja, jag har läst How to exterminate stupidity. Den är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

Hannah Riegel sa...

Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!